+32 (0)479 889 150 info@kevdetectives.be

Bezoekrecht en alimentatie

Een echtscheidingsprocedure gaat gepaard met allerlei afspraken, bijvoorbeeld over bezoekrecht en alimentatie. Deze afspraken bepalen mede de toekomst van uzelf en uw kinderen. Oefent uw ex-partner het ouderlijk gezag naar behoren uit? Ontvangt of betaalt u het juiste bedrag aan alimentatiegeld?

Als u de detective diensten van Kronos et Veritas inschakelt, kunt u uw claims bij de vrederechter staven met rechtsgeldig bewijsmateriaal. Ook kan een privé detective voor u nagaan of uw ex-partner het hoederecht als goed ouder invult. Neem nu gemakkelijk en vrijblijvend contact op.

 

Bilocatie-regeling

In het verleden kende de vrederechter bij een scheiding aan een van de ouders het hoederecht toe en aan de andere het bezoekrecht. Dit is veranderd met de wet van 1985. Tegenwoordig is een gelijkwaardig omgangsrecht oftewel bilocatie-regeling gebruikelijk. Dit heeft voor het kind het belangrijke voordeel dat het met beide ouders contact blijft houden.

Bij een bilocatie-regeling is het belangrijk dat er goede afspraken worden gemaakt en dat die ook worden nageleefd. Misbruik van het omgangsrecht gaat uiteindelijk alleen maar ten koste van het kind. Een privé detective van Kronos et Veritas in Antwerpen kan voor u rechtsgeldig bewijsmateriaal verzamelen over hoe uw ex-partner invulling geeft aan het ouderlijk gezag. Hiermee kunt u de vrederechter verzoeken om de ex-partner bepaalde maatregelen op te leggen rondom de opvoeding en de opleiding van het minderjarige kind.

Een echtscheidingsprocedure is vaak een pijnlijk proces – zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn – kwalitatief bewijsmateriaal is fundamenteel in de discussie over hoederecht, bezoekrecht en alimentatie.

Alimentatie

Wilt u de rechter vragen om toewijzing van alimentatiegeld, maar verwacht u dat uw ex-partner zal beweren dit niet te kunnen betalen? Door onze detective diensten komt u meer te weten over de financiële situatie van uw ex-partner en kunt u dit ook tegenover de rechter aantonen.

Ook als de rechter al alimentatie heeft toegewezen, kunnen de detective diensten van Kronos et Veritas in Antwerpen van pas komen. Immers, het komt helaas regelmatig voor dat de ex-partner niet altijd correct en tijdig is met betalen. Wij kunnen u helpen ervoor te zorgen dat u de toegewezen alimentatie ook echt ontvangt.

 

Privé detective inschakelen

Het bezoekrecht en de alimentatie zijn twee belangrijke pijlers na de echtscheiding. Aarzel daarom niet om in het belang van uzelf en uw kind een privé detective in te schakelen om het bezoekrecht en de alimentatie veilig te stellen. Neem contact op via +32 479 88 91 50 of info@kevdetectives.be.

Bezoekrecht en Alimentatie - Prive Detective