+32 (0)479 889 150 info@kevdetectives.be

Jongeren, hun activiteiten en vriendenkring

Jongeren op het verkeerde pad

Jongeren in volle puberteit hebben een natuurlijke drang naar het onbekende. Zij experimenteren graag en vinden dikwijls spanning in dingen die verboden zijn. Daarenboven komen zij op een bepaalde leeftijd waarop zij moeilijker communiceren met hun ouders. Al deze elementen maken het erg moeilijk om te ontdekken met wie en waarmee uw kind zich in zijn of haar vrije tijd met bezighoudt. Het is dus niet evident om uw kind in de juiste richting te sturen in deze cruciale fase van zijn of haar leven.

Dergelijk gedrag is ‘ des mensen ‘ en daar valt nu eenmaal weinig aan te doen. Niettemin kan het bij momenten problematisch worden.

Verkeerde vrienden, een slechte omgeving en weinig controle,
leiden jongeren snel op het verkeerde pad. Fenomenen als :

  • Spijbelen
  • Bendevorming
  • Vandalisme
  • Handtasdiefstal
  • Loverboys
  • Prostitutie

Merkt u een verandering in het gedrag van uw kind ?

Ons kantoor kan onderzoeken of uw bezorgdheid gegrond is en heeft uitgebreide ervaring in het discreet schaduwen van jongeren en het speuren naar vermoedelijk druggebruik.

Wanneer u op tijd ingelicht wordt, kan u als ouder vlugger ingrijpen en uw kind voor erger behoeden. Bovendien kunnen wij tijdens het onderzoek nagaan of uw zoon of dochter niet in een verkeerde vriendenkring vertoeft.

Onderzoek naar jongeren - Prive Detective

Drugs

Onschuldige drugs… het is een term die wij regelmatig te horen krijgen. En toch is het een kwaal waar kinderen op steeds jongere leeftijd met te maken krijgen. Ervaring leert wat vaak onschuldig begint, na enige tijd snel uit de hand kan lopen. Gestimuleerd door slechte vrienden, wordt al gauw de druk opgevoerd om kennis te maken met extremere en meer gevaarlijke vormen van drugs. In de ergste gevallen leidt dit tot verslaving met een zelfdestructief druggebruik. En dat allemaal zonder dat u het zag aankomen… Zowel op school  als na de schooluren worden jongeren (zelfs kinderen) geconfronteerd met de verleiding om zo ’n ‘pilletje’ ook eens te proberen.

Het grotendeel van deze feiten worden niet alleen strafrechtelijk vervolgd, maar kunnen ook een belangrijke invloed hebben op het verdere leven van uw kind. Door discrete observatie geven wij een nauwkeurig beeld van hun activiteiten en vriendenkring.