+32 (0)479 889 150 info@kevdetectives.be

KRONOS ET VERITAS
Interface Investigations bvba
Lic.FOD.BiZa.14.1369.07

;

Over ons

Kronos et Veritas privédetectives is in 1999 opgericht. Sindsdien zijn wij – volledig vergund en gecertificeerd – onafgebroken aan de slag als privédetective voor particulieren en bedrijven en instellingen. Steeds gemotiveerd en resultaatgericht. Elke zaak die wij in behandeling nemen is uniek en behandelen wij ook als zodanig. Elke observatie, elke rechercheopdracht, elk detective-dossier vindt plaats onder verschillende omstandigheden, die aanpassingsvermogen vereisen. Scherp en doortastend handelen, betrouwbaar en gefocust aansturen op resultaat.

Anno nu beschikt Kronos et Veritas over meer dan 20 jaar professionele ervaring met een indrukwekkende succes score. Daarom maakt Kronos et Veritas het cruciale verschil, ook in ogenschijnlijk complexe en/of zogenaamd moeilijke dossiers.
.

Trouw aan onze kernwaarden

  • Gediplomeerd als wij zijn, werken wij uitsluitend met wettelijk vergunde privédetectives die alle integere vakbekwame mensen zijn. Onderzoekers die zowel particuliere zaken als bedrijfsgerelateerde zaken correct, betrokken en persoonlijk behartigen.
  • Wij nemen 100% verantwoordelijkheid voor uw dossier. Wij maken vooraf concrete afspraken en komen die vanzelfsprekend na. Het belang van u als cliënt is het enige dat ons voor ogen staat. Uw succes is ons succes.
  • Wij voeren ons specialisme uit door middel van een grondige, unieke aanpak, strategisch en resultaatgericht.
  • Glasheldere communicatie met u, de cliënt of de door u aangestelde, is van primordiaal belang; wij zeggen u wat kan en doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen.
  • Resultaat boeken, een sterke prestatie neerzetten, dat is ons doel en daar gaan wij voor.
Kronos et Veritas garandeert een degelijke en moderne service
Achtervolgen van verdachten - Prive detective

Detectivebureau met vrouwelijke flair

Van bij de start worden onze onderzoeken geleid en gecoördineerd door privédetective Ria Juliana ’t Jampens. Al meer dan 20 jaar staat zij in het vak.
Zij kent de recherche- en detectivewereld als geen ander en beschikt over de kennis en kunde om uw project, uw onderzoek succesvol te leiden.

Kronos et Veritas is een gecertificeerd detectivekantoor in Frankrijk, waardoor wij ook Franstalig privé-onderzoek van hoge kwaliteit kunnen garanderen (Frans Licentienummer CAR-075-2019-02-03-20140369425).

;

Bijscholen om voorop te blijven lopen

Enkel teren op ervaring gaat niet meer de dag van vandaag. De afgelopen jaren zagen wij de wereld (en onze sector) razendsnel evolueren. Door constante bijscholing en opvolging van de nieuwste technieken, wetgeving en apparatuur evolueren wij mee. Zo merken wij in onze dossiers de constante stijging van stalking o.a. veroorzaakt door de opkomende sociale media.

Onze huidige werkmethode is onderworpen aan sterke modernisering.
Zo wordt een personenonderzoek tegenwoordig steevast aangevuld met computeranalyses en research naar online profielen en activiteiten.

 

Bekijk onze werkmethode-pagina en zie hoe wij te werk gaan.