+32 (0)479 889 150 info@kevdetectives.be

Niet naleven concurrentiebeding

Een concurrentiebeding is voor werkgevers een krachtig middel om zich er bij het vertrek van de betreffende werknemer zeker van te stellen dat hij of zij geen concurrerende activiteiten gaat ondernemen. Het uitoefenen van soortgelijke activiteiten als loontrekkende of als zelfstandige kan zeer nadelig zijn voor uw onderneming. Een concurrentiebeding in het arbeidscontract voorkomt deze vervelende gevolgen.

Schendt een voormalige medewerker desondanks de in het concurrentiebeding gemaakte afspraken? Dan kunt u eisen dat deze zijn of haar concurrerende activiteiten onmiddellijk staakt. Bovendien heeft u recht op financiële compensatie en kunt u een schadevergoeding afdwingen.

 

Professioneel detective onderzoek

Vermoedt u dat er sprake is van schending van de afspraken die u in het concurrentiebeding met uw ex-medewerker heeft gemaakt? Laat dan professioneel detective-onderzoek uitvoeren. Wij gaan voor u na of de betreffende persoon een eigen handel opgezet heeft, namaakhandel op de markt brengt, of wellicht bedrijfsgeheimen doorspeelt aan uw concurrenten. Wij observeren handelingen en bezorgen u een rapport met reële feiten. Met dit dossier heeft u een krachtig bewijsmiddel om een financiële compensatie of schadevergoeding van de ex-werknemer te eisen. Wij werken overigens niet alleen in Antwerpen en Vlaams Brabant, maar kunnen u landelijk en zelfs in Frankrijk van dienst zijn.

 

Namaakhandel

Onze specialisten dringen desgewenst op discrete wijze voor u binnen in het namaakmilieu. Door zich voor te doen als potentiële klant is de identiteit van de vervalser vast te stellen en brengen we het gehele proces van namaakgoederen in kaart. Is inbeslagname gewenst? Dan verzorgen wij, indien u dat apprecieert, de afwikkeling met overheidsinstanties voor u. Naast het stoppen van oneerlijke concurrentie ondersteunen wij u ook graag en veelal succesvol met het verkrijgen van een vergoeding voor geleden schade en financiële compensatie voor het verlies van winst(marge).

Beslist u om professioneel detective-onderzoek te laten uitvoeren? Dan maken wij een overeenkomst op waarin duidelijk en alle details van de opdracht beschreven staan. Na de start houden wij u uiteraard consequent op de hoogte van de vorderingen. Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden? Heeft u een vraag of wilt u direct gebruik maken van onze diensten? Vul geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Namaakhandel floreert als nooit tevoren. Vooral in de informatica, cosmetica en kleding- of uurwerkhandel doen malafide handelaars gouden zaken.
Verborgen camera's - Prive Detectives

Schadevergoeding of financiële compensatie

Om snel een idee te krijgen van onze service en het budget dat eventueel nodig is voor uw zaak, bent u bij Kronos et Veritas in Antwerpen altijd welkom voor een eerste gesprek. Onze speerpunten daarbij zijn:

  • Eerlijkheid
  • Vertrouwen
  • Glasheldere communicatie
  • Gefocust aansturen op resultaat
Het mag u niet verwonderen dat ons land – specifiek de haven van Antwerpen – een belangrijke draaischijf is voor de namaakhandel.