+32 (0)479 889 150 info@kevdetectives.be

‘De meeste klanten schrikken zich een ongeluk als wij op een dag plots voor hun deur staan. Dat hadden ze nooit kunnen denken, zeker niet als ze intussen al 1500 kilometer meer in het zuiden wonen. Meestal zijn ze dan zo onder de indruk dat ze de wagen meteen afgeven.’

– Ria Juliana ’t Jampens

Recuperatie voertuigen

Ook dit segment van de automarkt ontsnapt niet aan diverse fraudemechanismen. Bij het opmaken van het contract wordt dikwijls de kredietwaardigheid van de klant over het hoofd gezien.

 

Inzet Privedetectives

De voertuigen zijn eigendom van leasingmaatschappijen, maar in vele gevallen betaalt de klant niet of onregelmatig zijn maandelijkse bijdragen. Wanbetaling, maar ook het doorverhuren van de wagens, tot en met het regelrecht verschepen van de auto’s naar het buitenland.

Fraude met lease auto’s

De laatste jaren neemt de fraude met leasingwagens steeds grotere proporties aan. Bovendien worden de fraudetechnieken steeds ingewikkelder en breidden de netwerken van autozwendelaars steeds uit. Daarom doen leasingmaatschappijen almaar meer beroep op privé-detectives om de niet-betaalde leasingwagens op te sporen en terug te brengen.

 

Werkwijze

Kronos & veritas kan u hierbij van dienst zijn door de contractant te screenen inzake zijn vermogenstoestand. Indien de contractant nalaat de periodieke schuld te vereffenen, kunnen de onderzoekers deze persoon lokaliseren, aanmanen tot betaling en desgevallend het voertuig recupereren.

Onderzoek naar auto diefstal

Bel/mail mij terug

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.