+32 (0)479 889 150 info@kevdetectives.be

Seksueel Misbruik

Seksueel misbruik?

Seksueel misbruik omvat alle seksuele handelingen die iemand gedwongen wordt uit te voeren, te ondergaan of getuige van te zijn, zoals gedwongen worden iemand te bevredigen; zich voor iemand moeten uitkleden; intiem aangeraakt worden of gepenetreerd worden.

Gedwongen worden betekent soms dat het slachtoffer lichamelijk overweldigd of bedreigd wordt, zoals bij een aanranding of verkrachting. Een situatie kan dwingend worden ervaren wanneer het slachtoffer bang of afhankelijk is van de dader.

Als u seksueel misbruik vermoedt aarzel dan geen moment om in te grijpen. Natuurlijk bent u beducht voor alle mogelijk gevolgen en de crisis die kan ontstaan na aangifte of de zaak uit handen geven aan bij voorbeeld een detective bureau. Maar realiseer u dat de potentiële schade aan het veronderstelde slachtoffer immens kan zijn en levenslange nasleep heeft.

Alleen vermoeden van seksueel misbruik?

Aarzel niet om ons privédetective bureau in te schakelen om bewijsvoering te verzamelen. Wij beschikken over serieuze expertise en weten hoe dit aan te pakken, zonder onnodige schade en beroering te wekken. Wij werken discreet, op de achtergrond en streven ernaar zo snel mogelijk, tegen betaalbare kosten, de bewijsvoering waterdicht te leveren. Zodat u een sterke en sluitende case heeft tegen de dader in de gang naar politie en rechtbank.

Neem uw intuïtie serieus, aarzel niet en laat de schade aan het slachtoffer(s) niet oplopen. Wij staan naast u en bepalen in een gesprek samen met u de ernst van de zaak, de best te volgen aanpak en een voorzien budget. Vanaf dat moment kan het snel gaan en heeft u de best mogelijke stap gezet naar het stoppen van dit grote onrecht.

Aarzel ook niet als u vrijblijvend uw vermoedens met ons telefonisch wenst te bespreken. Alleen dat geeft al een ontlading van innerlijke stress. Er wordt dan reeds een afweging van de mogelijkheden overwogen en uw rol daarin.

Sexuele intimidatie op het werk – een verborgen probleem – gaat niet over een onschuldige flirt…