+32 (0)479 889 150 info@kevdetectives.be

Tijdsbesteding vertegenwoordigers

Het is niet altijd gemakkelijk om controle over personeel te hebben als ze de weg op gaan. Medewerkers die voor u onderweg zijn, genieten van veel vrijheid. Door de tijdsbesteding van vertegenwoordigers op regelmatige basis na te gaan, weet u zeker dat uw klanten daadwerkelijk bezocht worden en of uw personeel zich behoorlijk gedraagt tijdens de werkuren. De volgende zaken komen veel voor:

  • Onrechtmatig verzuim of fraude in arbeidstijd
  • Werken voor eigen rekening of een concurrerende onderneming
  • Afspraken niet nakomen
  • Frauderen met kilometervergoeding
  • Prestatiebladen verkeerd invullen

Tijdsbesteding personeel, fraude, diefstal of misbruik op de werkvloer

Niet alleen vertegenwoordigers kunnen zich schuldig maken aan wangedrag. Ook op de werkvloer is tijdsgebruik en controle van arbeidsprestaties van uw werknemers soms noodzakelijk. Veelvuldig misbruik op de werkvloer uit zich voornamelijk in:

  • Te laat op het werk komen of juist vroegtijdig vertrekken
  • Diefstal van bedrijfsgegevens
  • Privé surfen op internet onder werktijd
  • Online privé-aankopen doen
  • Drankmisbruik onder werktijd

Risicofactoren zijn: momenten waarop de gelegenheid zich aanbiedt, of er persoonlijke motieven van de werknemer spelen, waaronder echtscheiding, schulden, verslaving(en) en vergelijkbare zaken.

Vooral wanneer het risico om ontdekt of gestraft te worden gering is zal een malafide werknemer sneller geneigd zijn tot fraude.

Onrechtmatig invullen of verzuimen van werkuren wordt wettelijk bepaald als fraude van arbeidstijd, dit ten koste van het bedrijf en zijn cliënteel

Onrechtmatig verzuim

Fraude in arbeidstijd komt in Antwerpen en Vlaams Brabant regelmatig voor, maar dit is helaas lastig om aan te tonen. Daarom is een regelmatige dagopvolging van de prestaties van uw personeel essentieel. Gespecialiseerde privédetectives kunnen u behoeden voor ernstige schade, waaronder ook de aantasting van uw goede naam. U wil toch niet dat uw onderneming geassocieerd wordt met immoreel gedrag of verzakende vertegenwoordigers?

Indien er serieuze vermoedens zijn dat een of meerdere van uw werknemers ernstige tekortkomingen vertonen in hun werkhouding, wacht dan niet langer om ons te contacteren. Wij volgen de betreffende medewerker(s) op discrete wijze op met betrekking tot tijdsgebruik en we controleren arbeidsprestaties.

 

Detectivediensten

Heeft u het vermoeden van malafide gedrag door baanpersoneel of medewerkers op de werkvloer? Wij voeren in Antwerpen, Vlaams Brabant, maar ook daarbuiten in alle discretie een schaduwopdracht uit op uw baanpersoneel. Daarbij wordt u direct op de hoogte gehouden van de resultaten. Ook bij fraude tijdens arbeidstijd door personeel of bij ander wangedrag op de werkvloer kunnen wij u behulpzaam zijn. Naderhand bezorgen wij u een gedetailleerd rechtsgeldig eindrapport, voorzien van beeldmateriaal en andere mogelijke bewijsstukken. Zo heeft u waterdicht en doorslaggevend bewijs bij een eventuele rechtszaak.

Wij zijn een wettelijk vergund privédetective kantoor en gebonden aan de geheimhoudingsplicht. U kunt altijd vertrouwen op eerlijkheid, vertrouwen en heldere communicatie. Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.